Wat betekent ‘House of Drums’?

‘House of Drums’ betekent een uniek, bijzonder en onvergetelijk feest. Letterlijk staat de naam voor een Huis vol Drums, zoveel verschillende soorten drums hebben we inmiddels verzameld dat we er een huis van kunnen bouwen. ‘House of Drums’ wil verder zeggen house muziek en vele andere stijlen ondersteund door onze drums.

Gebruiken jullie altijd drums?

Op verzoek gebruiken wij drums in combinatie met de dj maar daarnaast leveren we ook andere instrumentalisten in combinatie met de dj. Mogelijkheden te over en doordat wij muzikaal maatwerk leveren is alles bespreekbaar.

Kan ik ook alleen drums boeken?

Ja! Stel u heeft al een dj geboekt voor uw feest maar u zoekt nog iets bijzonders dan zijn de ‘House of Drummers’ ook los te boeken.

Kan ik ook alleen een dj boeken?

Ja! U kunt ook een losse dj boeken zonder instrumentalist.

Spelen jullie de hele avond mee met de dj?

Als u dat wilt doen we dat met alle liefde! Al raden we het wel af om het fris te houden voor uw gasten. Wij voelen precies aan wat de geschikte momenten zijn.

Wordt het niet veel te hard met al die drums?

Nee, tenzij u dat wilt natuurlijk maar wij houden het volume nauwlettend in de gaten. Door onze jarenlange ervaring op evenementen waar gecommuniceerd moet worden zijn wij daar heel scherp op.